luni, iunie 24, 2024
25.3 C
Buzău

Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete

Must read

250 de bilete, pe zi, vinde aeroportul din Brașov. În prezent, doar Wizz Air operează cinci zboruri dus-întors, pe săptămână. De la 1 iunie, va zbura, însă și Fly Lili către Munchen și Stuttgart. Amintim că aeroportul din Braşov este singurul din România şi din Europa de Sud-Est care beneficiază de un turn de control virtual, fiind vorba, în total, de o investiție de 140 de milioane de euro.

„Vânzarea a 550 de bilete de avion în circa 48 de ore, pentru călătorii în cea mai aglomerată perioadă din an pentru aviație, nu prea reprezintă deloc un „succes”. Punând datele într-o altă perspectivă, 550 de bilete, considerând că toate sunt dus-întors, înseamnă mai puțin de patru zboruri dus-întors pline – operate cu Airbus A319 cu 168 de locuri. Însă acele 550 de bilete pot fi rezervate, și probabil sunt, pe zboruri de pe opt rute din câteva zeci de zile diferite”, comentează specialiștii BoardingPass, pe Facebook.

/click.ro/actualitate/

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Buzău | Buzoianul

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura